Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 100 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
- 70 γρ. σιρόπι αγαύης
- 40 γρ. κακάο σε σκόνη
-
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
-
40 γρ. φιλέ αμυγδάλου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπλέντερ προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο και να έχουμε μια ομοιογενή μους.
- Μεταφέρουμε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια και γαρνίρουμε με φιλέ αμυγδάλου.