Άρθρα, Συνταγές

Μους Σοκολάτας από Αβοκάντο με Πρωτεΐνη

Υλικά

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 100 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
  • 70 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 40 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 40 γρ. φιλέ αμυγδάλου για το σερβίρισμα

    Εκτέλεση

    • Σε ένα μεγάλο μπλέντερ προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο και να έχουμε μια ομοιογενή μους.
    • Μεταφέρουμε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
    • Σερβίρουμε σε ποτήρια και γαρνίρουμε με φιλέ αμυγδάλου.